< div id=”header ”>< / div>

tisdag 31 januari 2017

Rädda Sjöaremossen kräver att politikerna i Kungsbacka ändrar sitt beslut !


I en insändare uppmanar Eva Borg(S) och Jana Nilsson (S) oppositionsråd i resp Kungsbacka och Varberg främst riktad till Kungsbackamoderaterna att ta sitt förnuft till fånga vad gäller att avsluta Kungsbackas engagemang vad gäller Sjöaremossens bandybana som ligger i Varbergs kommun.

Sven Andersson (M) som är moderat i kultur- och fritidsnämnden i Varberg och sitter i dess arbetsutskott påtalar mycket riktigt att (S) själva varit med på beslutet i nämnden fritid- och folkhälsa i Kungsbacka.

Enda representanten i nämnden där beslutet togs var en centerpartist övriga ledamöter instämde lugnt och stilla med moderate ordföranden.

Om det finns handlingsutrymme eller inte vet inte jag men uppenbarligen har Socialdemokraterna fått kalla fötter efter det att beslutet togs. Nu uppvaktar Frillesås Bandy politikerna som fattat beslutet i fritid och hälsa och kräver ändring.

Fortsättning lär följa och (S) bör nog ha ordentligt på fötterna när de går ut nästa gång innan de hamnar på hal is för den vanligaste inställningen bland dem är att de oftast är ganska överens med moderaterna. Det gäller både i Kungsbacka och Varberg.

Inga kommentarer: