< div id=”header ”>< / div>

lördag 21 maj 2016

Det gröna valet efter 2018 mittensamverkan eller att samarbeta med M - rödgrönt kommer att gå på pumpen !


Hoppet står till en GRÖN resa till MITTEN alternativt till en förskjutning av M till SD.

Grön resa till mitten

Det ställer krav på att Miljöpartiet gör sig av med det vänsterflum som skapats under tio års tid med bindningen åt S och där man gör MP till ett BLOCKPARTI där V får grogrund att VÄXA. Med tanke på opinionssiffrorna lär MP bli ett bihang vänsterut om trenden fortsätter och jag tror MP har högst till år 2018 med att vara strykparti i nuvarande regering.

Miljöpartiet bör satsa på de ideologiska KÄRNFRÅGORNA som attraherar mittenväljare i de borgerliga mindre mittenpartierna där det kan finnas samsyn men DIREKT konfrontera det största partiet M att man VILL SAMARBETA.

FÖRSKJUTNING AV M med SD som samarbets- och stödparti.

Det innebär att ALLA samarbeten som sker på regional och kommunal nivå med M OMEDELBART avbryts av MP och ingen post är så åtråvärd att man isf samarbetar HÖGERUT:

En mittensamverkan bör undersökas där MP bjuder in C, L och KD om så blir fallet. Jag förutsätter att V fortsätter knapra och lägga sig på höga nivåer och V:s livsluft är att rödgrönt regerar som styr annars är de ett ökenvandrarparti i stil med SD som det ser ut i dagsläget. De inom M som avvisar MP vill egentligen se ett samarbete med SD efter 2018

Inga kommentarer: