< div id=”header ”>< / div>

söndag 24 april 2016

Miljöpartiet borde sättas på skolbänken vad deras politik innebär i praktiken !De som dömt ut Birger Schlaug kan läsa hans blogginlägg här. Har man varit med 1991 när MP åkte ur och kommit tillbaka som återvinnare i riksdagen med Miljöpartiet vet han vad han pratar om..

Miljöpartiet är ett idéparti och inget intresseparti för olika grupperingar. Dessvärre har de som kommit till efter 2006 inte ens vetskap om krishantering utan det har hela tiden handlat om breddning och regeringsduglighet så att MP kan bli större.

Jag vill tillägga också ett misslyckande att bilda en vettig basorganisation så att det uppstår mötesplatser så att medlemmar kan diskutera frågor ute i landet utan att invänta panikartade nyhetsbrev som ingen hinner läsa eller media från morgon och till kväll med nya utspel, skandaler och avhopp.

Jag vill räkna upp ett antal bitar där jag tycker Miljöpartiet har misslyckats som säger sig själva veta bäst och vara drivande.

1) Flyktingmottagande. Riksdagen har beslutat om tvingande regler för mottagning och nu signalerar min kommun Varberg att vi inte riskerar klara situationen. Miljöpartiet är med och styr i kommunen och lägger allt ansvar på de stackars tjänstemännen som bara försöker göra sitt jobb. Vad ger lokala MP för signaler d? Jo att det ska fixa sig och gömmer sig med övriga partier och hoppas slippa kritik från SD. Då ger vi dem på moppo. Så hur har MP tänkt lösa situationen?

2)Jämställdhet eller mångfald
. Ja det enklaste är att säga att båda målen är lika viktiga så var det problemet löst. Det är där nu Miljöpartiet som riksorganisation äntligen fattat att det uppstår kulturkrockar. Jag själv har barn med en invandrare OCH kvinna och har känt på hetluften att vara motsatsen. Det pågår inte skilsmässor och separationer för inte i det här landet och tvinga på alla äktenskap att EN måste vara utrikesfödd så får ni se hur roligt det kommer att bli. Men om Miljöpartiet tvingas välja ja vad väger tyngst då?

WIKIPEDIA "”Ordet integration används ofta för att beteckna den process där invandrare får medborgarskap, etablerar sig i det svenska samhället, och där det svenska samhället anpassas efter den förändring i befolkningssammansättningen som invandringen innebär. Begreppet skiljer sig från assimilering vilket innebär en process mot fullständig anpassning till majoritetens kultur. ”

3)Värderingar Före valet var det "öppna hjärtans" politik. Vi välkomnade hela världen att komma till Sverige och erbjöd både boende, arbete och inte minst välfärd för alla som önskade. Inte minst de med asylskäl skulle beviljas fristad bara de tog sig hit. Det känner alla till hur det blev med det. Inte minst Miljöpartiet som varit dem som pressat alliansregeringen till förmånliga uppgörelser och som sedan i rödgrön regering gjorde samma överenskommelse. Men NÄR flyktingströmmen kom fick underkasta sig. Läs Anna Dahlbergs krönika här hur komplicerad bilden är.

Sverige är det mest extrema landet i världen att propagera för kvinnans frigörelse, hbtq-rättigheter och samtidigt jämställdhet där mannen tar sitt ansvar. Samtidigt det mest sekulära där vi är tillåtande mot alla möjliga religösa uppfattningar i vår sekulära naivitet att själva vara löst troende eller inte alls. Vi behandlar dessutom invandrare och nyanlända som snabbt ska integreras fast det tar tid och erbjuder såväl boende och snabbspår på ett sätt ingen kan drömma om i andra länder. Kulturkrockar uppstår. Miljöpartiet lovar att det fixar sig och tilldelar glatt Migrationsverket, Arbetsförmedlingen och kommuner pengar så det ska gå smidigt. Värderingsfrågorna har glömts bort. De är ju SVENSKAR nu. Men alla svenskar är INTE miljöpartister något som MP glömt och alla miljöpartister har inte anammat svensk kultur vilket också miljöpartiet glömt !

Inga kommentarer: