< div id=”header ”>< / div>

onsdag 28 oktober 2015

God Morgon Sverige en tuff tid väntar inte minst de som är flyktingar !


Att ta emot mest flyktingar per capita är Sverige bra på men SEDAN då?

Ska de integreras in i samhället där det idag finns brist på arbetskraft och ge ett mervärde eller förpassas in i utanförskap i nån förort?

I Lena Mellin ( Aftonbladet) skriver hon en krönika under rubriken " Vad säger Johansson egentligen ?"

"Om ett år kommer det finnas 235 000 inskrivna asylsökande. 82 procent av dem kommer att leva i ett ingemansland, det vill säga, de vet inte om de får stanna eller om de kastas ut. Försiktigtvis går Migrationsverket inte in på när de som anländer då kan vänta sig ett beslut om sin asylansökan.
Handläggningstiderna blir alltså längre och längre och det är det Morgon Johansson egentligen säger när han påpekar att det inte spelar någon roll att de nya reglerna om tillfälliga uppehållstillstånd inte är på plats förrän tidigast om ett år.´"

I första skedet bygger vi nu upp flyktingreservat innan det ens är klart hur man går vidare. En stor del av dem som får stanna kommer att hamna i utanförskap. Det är stor risk för det. Inte minst som statens pengar ska gå till "nyanlända" och det betyder att man ska klara sig själv som "en vanlig svensk" när etableringstiden är över.

Det blir således intressant att se hur det ser ut under valåret 2018 hur politikerna fixat till det eller som jag tror ett guldår för SD som kommer att leverera massiv kritik- - Vad var det vi sa ni fixade för några men de flesta hamnade i utanförskap eller nu gjorde ni som vi sa skickade hem dem och inte beviljade uppehållstillstånd längre men de kostade under tiden de var här.

Inga kommentarer: