< div id=”header ”>< / div>

måndag 14 september 2015

Miljöpartiet kräver att man är politiskt korrekt på facebook !


Vad gäller facebook-sidor är INGEN fb-sida PRIVAT så länge man innehar politiska uppdrag. Däremot är det INTE OFFENTLIGT att AVSLÖJA MEDLEMSREGISTER i politiskt parti.

Därför kan vem som helst gå in på facebook och skärmdumpa som blivit så populärt och plocka ut godbitar för att klämma dit politiker. Inte konstigt förtroendevalda inte väljer att skriva nånting överhuvudtaget som uppfattas som politiskt på sina "privata" fb-sidor. De är politiker dygnet runt, alla veckans dagar oavsett om de är nyktra eller fulla så länge de har uppdraget.

Sedan är det ju speciellt att bli facebook-vän med en politiker likadant att gilla partiernas officiella fb-sidor.

Jag har själv gjort en inventering vad jag har för "vänner" på min s.k. privata sida som dessvärre är en politikersida så länge jag har politiska uppdrag.

Jag har graderat partierna utifrån vad jag har som min vänster-höger fast det finns andra dimensioner och då ser det ut så här:

Vänsterpartiet 277 gemensamma fb-vänner

Miljöpartiet de gröna 644

Socialdemokraterna 464

Folkpartiet 100

Centerpartiet 143

Moderaterna 144

Sverigedemokraterna 86

Som framgår har jag många OLIKA fb-vänner på min politiska sida och någon gång ryker någon ihop med mig för jag råkar länka upp något som inte är politiskt korrekt och nu riskerar jag alltså inte bara UTESLUTNING utan också att AVSÄTTAS från mina politiska uppdrag då jag inte agerat politiskt korrekt på facebook.

1 kommentar:

Christer Nilsson sa...

Helt sjukt även om man är politiskt aktiv betyder det inte att man inte har rätt till sitt privatliv
Christer