< div id=”header ”>< / div>

tisdag 19 september 2017

Miljöpartiet är numera ett liberalt upprustarparti med välvillig inställning till NATO !


Rasmus Ling (MP) för övrigt en person som bara mäktar med att läsa sina egna åsikter (jag är blockad av honom på fb) har skrivit ett liberalt inlägg om de som demonsterat mot Aurora17 krokat arm med kommunister.

För övrigt har jag krokat arm med kommunister många ggr bland annat i vilda strejker när jag jobbade på Monark en gång i tiden, medverkat på deras demonstrationer första maj, besökt deras partilokal, prenumererat på Proletären jag har alltså många lik i lasten.

Nu kanske mycket av motståndet inte handlade om en svensk försvarsövning utan närmandet till den stora försvarsorganisationen NATO.

Som de samlade namnen skriver från Nätverket Aurora17 skriver se citatet nedan och läs artikeln här

"Men problemet är inte Kommunistiska Partiet, Rättvisepartiet Socialisterna eller andra liknande organisationer, problemet är i stället att ett parti som Miljöpartiet, som delvis föddes ur fredsrörelsen, nu har valt en helt annan väg. Man stödde svensk trupp under Natobefäl i Afghanistan, man röstade ja till svenskt deltagande med Jas-plan till Natos angreppskrig mot Libyen och man sitter nu med i en regering som bjuder in USA-soldater att öva krig i Sverige"

Rasmus Ling (MP) är ett uttryck för den förändring Miljöpartiet gjort från att vara ett grönt fredsparti som kan samarbeta tvärpolitiskt för att väcka opinion till ett liberalt parti som numera gör uppgörelser med moderaterna i försvarsfrågan. Självklart kommer detta med ett parti som hade sin förankring i fredsrörelsen när det bildades att ge återverkan i nästa val då väljarbasen bytts ut.

Inga kommentarer: