< div id=”header ”>< / div>

fredag 18 augusti 2017

Alliansens storprojekt i Varberg: Trönninge skola och Idrottscentrum invigs söndagen den 20 augusti 2017 !


Söndagen den 20 augusti invigs Trönninge skola samt en del hallar bland annat friidrottshallen strax utanför Varberg.

Det blir en gigantisk progandauppvisning där Alliansens ledande politiker florerar med sina huvudnummer. Ja andra partier var med om beslutet också mest S och M om vi ser till slutresultatet men även C och kultur- och fritidsnämndens ordförande Christofer Bergenblock vill gärna synas och dra äran åt sig för detta projekt.

Själv gillar jag den konstnärliga utsmyckningen och utformningen av skolgården samt ska erkänna att det blivit ett fantastiskt resultat applåd. Hallarna ska fyllas och skolan ska fyllas det blir väldigt mycket människor som kommer att ha sin beröring med detta som invigs.

Det som många kanske tycker saknas är en utomhusarena för fridrotten ute i Trönninge. Den finns naturligtvis med i framtidsdiskussionerna och är inte bortglömd. Som hängiven friidrottsfantast följde jag friidrotts-VM och ser gärna att vi sparrar fram blivande deltagare i framtida stortävlingar. Dock när man bygger en friidrottshall borde man tänkt på helheten men det var superviktigt tydligen att bygget synkroniserades med skolbygget av någon anledning.

Inga kommentarer: