< div id=”header ”>< / div>

lördag 5 juli 2014

Miljöpartiet i Hylte storsatsar nytt lokalt program och en av toppkandidaterna på Hallands regionlista!

Miljöpartiet i Hylte har en brokig historia. Jag var med när det bildades och det har varit en svårt ort för MP att etablera sig i gränstrakten Halland och Småland. Men det var där MP fick sin första riksdagsledamot i länet med Hans Leghammar som nu står etta på regionlistan och lite längre ner på halmstadlistan. MP Hylte har haft svårt tidigare att få till lista men nu har Elisabeth Falkhaven etablerat sig i partiet och dessutom ordförande i länsavdelningen och tvåa på regionlistan.

Det roliga är att MP Hylte nu lyckats få ihop ett lokalt program där Skola, Klimat, Miljö, Demokrati och Lika Villkor prioriteras bland riksorganisationens A till Ö.

Förhoppningen kanske är att dubbla antalet mandat och då lär Elisabeth Falkhaven få tufft att prioritera bland uppdragen lokalt och i regionen. Som ordförande bör hon också ha bra koll på läget men det gäller som sagt att prioritera för den är inte lika lätt som att vara ordförande i Naturskyddsföreningen då det ställs helt andra krav på tuffhet, lyhördhet och inte minst erfarenhet är bra att ha med i bagaget.

Inga kommentarer: