< div id=”header ”>< / div>

torsdag 3 april 2014

Låt alla partier få delta i debatter som kan höja valdeltagandet inför Europavalet!

Det är bråk nu om Piratpartiet bl.a .i Västerås. De får inte låna valstuga som de andra partierna.SVT bojkottar dem också. Här en namninsamling på nätet. Här en öppen protestgrupp på facebook mot SVT:s hantering. Jag vet att det är lättare att fjäska för SD som nu betraktas som ett "vanligt" parti men är inte invalt i EU-parlamentet än det är vad gällande PP. PP ingår också i den gröna gruppen samma grupp som MP. Ut och värna miljöpartiet om kusinen.

Jag skulle dessutom välkomna Fi i alla debatter och även i televisionen då jag tycker de tar upp viktiga frågor och skulle passa i EU-parlamentet.Men nu gäller det att man ignorerar ett parti som har säte i EUP.Något som haft säte är Juni-listan så okey låt dem vara med i leken också de ställer ju upp.

När nu valdeltagandet är så uruselt ska inte kommuner eller televisionen sabba det och gynna svartkrafterna.Vi behöver mångfalden och låt väljarna avgöra eller är det bättre att de stannar hemma? Demokrati är att alla som vill ska ha chansen inte särskilt utvalda ...eller invalda för den delen. Nu ökar dessutom intresset men vissa kommuner och andra kan ju ta död på det.

Inga kommentarer: